Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

​​ +45 22 43 66 16

​Facadebeklædninger der giver dit hus nyt liv

​Facaden er noget af det første, som man bemærker på et hus. Grimme og slidte facader ødelægger opfattelsen af et hus, mens smukke facader giver et godt forhåndsindtryk. Dog kræver facader vedligeholdelse, men her er facadebeklædninger af fibercement en nem løsning.

Vi tilbyder facadebeklædninger fra Ivarplank og HardiePlank

​Snedkermester Gert Kruse tilbyder facadebeklædninger af fibercement. Vi benytter Ivarplank og HardiePlank, der er ganske populære. Fibercement er stort set vedligeholdelsesfrit. Og fibercement kan benyttes som facadebeklædninger på alt slags byggeri, herunder naturligvis både ved nybyggeri og renovering.

En anden fordel ved fibercement er, at det kan leveres med en træstruktur, så det ligner træ. Derfor kan det med fordel benyttes på steder, hvor du tidligere har haft træplanker, eller hvis du blot ønsker, at det skal ligne træ. De kan naturligvis også leveres uden årestruktur.

​Fibercement er populært til sommerhuse, gavle, gavlspidser, tagudhæng, carporte og altaner, især hvis der ønskes en træstruktur, men ikke ønskes ægte træ.

Vi giver råd og vejledning når du skal vælge facadebeklædninger

​Vi lægger altid vægt på et grundigt forarbejde, når vi skal montere facadebeklædninger. En del af forarbejdet går ud på at finde frem til den bedste løsning. Derved sikrer vi, at vores kunder får en facadebeklædning, som de kan være glade for i mange år.

Kontakt gerne Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16, men du kan også skrive til info@gertkruse.dk, hvis vil høre mere om facadebeklædninger og fibercement, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel Ivarplank og HardiePlank.

HVEM ER JEG?

Snedkermester Gert Kruse

CVR: 31986931

KONTAKT OS

​Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk 

FIND VEJ

​Vestermarksvej 3

6560 Sommersted