​​Facadebeklædninger der giver dit hus nyt liv

Facaden er noget af det første, som man bemærker på et hus. Grimme og slidte facader ødelægger opfattelsen af et hus, mens smukke facader giver et godt forhåndsindtryk. Dog kræver facader vedligeholdelse, men her er facadebeklædninger af fibercement en nem løsning.

Jeg tilbyder facadebeklædninger fra Etexplank

​Snedkermester Gert Kruse tilbyder facadebeklædninger af fibercement. Jeg benytter Etexplank, der er ganske populært. Fibercement er stort set vedligeholdelsesfrit. Og fibercement kan benyttes som facadebeklædninger på alt slags byggeri, herunder naturligvis både ved nybyggeri og renovering.

En anden fordel ved fibercement er, at det kan leveres med en træstruktur, så det ligner træ. Derfor kan det med fordel benyttes på steder, hvor du tidligere har haft træplanker, eller hvis du blot ønsker, at det skal ligne træ. De kan naturligvis også leveres uden årestruktur.

Fibercement er populært til sommerhuse, gavle, gavlspidser, tagudhæng, carporte og altaner, især hvis der ønskes en træstruktur, men ikke ønskes ægte træ.

Jeg giver råd og vejledning når du skal vælge facadebeklædninger

​Jeg lægger altid vægt på et grundigt forarbejde, når jeg skal montere facadebeklædninger. En del af forarbejdet går ud på at finde frem til den bedste løsning. Derved sikrer jeg, at vores kunder får en facadebeklædning, som de kan være glade for i mange år.

Kontakt gerne Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16, men du kan også skrive til info@gertkruse.dk, hvis du vil høre mere om facadebeklædninger og fibercement, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel Etexplank.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og jeg kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Sommersted, Haderslev og Kolding samt mange andre steder.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af:​

Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

Adresseoplysninger

Snedkermester Gert Kruse

Vestermarksvej 3, 6560 Sommersted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk

​CVR: 31986931

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag-søndag: Lukket