Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

​​ +45 22 43 66 16

​Nye vinduer og døre hjælper med at spare på energien

​Dine døre og vinduer udgør en større del af dit liv, og måske mere end du lige tænker over. Dine vinduer formidler sollys til dine rum og dine planter, samt kølig luft på varme dage. Dertil kommer, at de bringer frisk luft ind i din bolig året rundt. Samtidig holder dine døre og vinduer kulde og larm på afstand.

Vi kan levere nye vinduer og døre eller renovere de gamle

​Snedkermester Gert Kruse i Sommersted kan bringe nye vinduer og døre til dit hjem, for de gamle holder ikke evigt. Du kan vælge at få dine døre og vinduer renoveret, hvis de er bevaringsværdige, eller hvis de blot mangler lidt maling.

Når vi levere og montere nye vinduer og døre, sker det typisk med vinduer af træ og aluminium eller plastik. Det medfører, at de stort set er vedligeholdelsesfrie, men en kombination af for eksempel træ og aluminium gør, at de er både stærke og solide. 

​Dit varmeforbrug vil falde med nye vinduer og døre

​Når du får nye vinduer og døre, vil de altid være energivenlige, og da moderne vinduer hele tiden bliver bedre, vil du normalt opleve en konkret forbedring af dit varmeforbrug, også selvom de tidligere døre og vinduer ikke er specielt gamle.

Vi kan naturligvis også levere glaspartier og hele butiksfacader, der både er brudsikre og energivenlige. Vi tilbyder altid den fornødne rådgivning og vejledning, ligesom vi ordner alt, herunder sålbænke, fugning og finish.

Du kan ringe til Snedkermester Gert Kruse på telefon 22 43 66 16 eller skrive til info@gertkruse.dk for at få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre.

HVEM ER JEG?

Snedkermester Gert Kruse

CVR: 31986931

KONTAKT OS

​Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk 

FIND VEJ

​Vestermarksvej 3

6560 Sommersted