​Nye vinduer og døre hjælper med at spare på energien

Dine døre og vinduer udgør en større del af dit liv, og måske mere end du lige tænker over. Dine vinduer formidler sollys til dine rum og dine planter, samt kølig luft på varme dage. Dertil kommer, at de bringer frisk luft ind i din bolig året rundt. Samtidig holder dine døre og vinduer kulde og larm på afstand.

Jeg kan levere nye vinduer og døre eller renovere de gamle

​Snedkermester Gert Kruse i Sommersted kan bringe nye vinduer og døre til dit hjem, for de gamle holder ikke evigt. Du kan vælge at få dine døre og vinduer renoveret, hvis de er bevaringsværdige, eller hvis de blot mangler lidt maling.

Når jeg levere og montere nye vinduer og døre, sker det typisk med vinduer af træ og aluminium eller plastik. Det medfører, at de stort set er vedligeholdelsesfrie, men en kombination af for eksempel træ og aluminium gør, at de er både stærke og solide.

Dit varmeforbrug vil falde med nye vinduer og døre

​Når du får nye vinduer og døre, vil de altid være energivenlige, og da moderne vinduer hele tiden bliver bedre, vil du normalt opleve en konkret forbedring af dit varmeforbrug, også selvom de tidligere døre og vinduer ikke er specielt gamle.

Jeg kan naturligvis også levere glaspartier og hele butiksfacader, der både er brudsikre og energivenlige. Jeg tilbyder altid den fornødne rådgivning og vejledning, ligesom jeg ordner alt, herunder sålbænke, fugning og finish.

Du kan ringe til Snedkermester Gert Kruse på telefon 22 43 66 16 eller skrive til info@gertkruse.dk for at få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og jeg kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Sommersted, Haderslev og Kolding samt mange andre steder.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af:​

Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

Adresseoplysninger

Snedkermester Gert Kruse

Vestermarksvej 3, 6560 Sommersted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk

​CVR: 31986931

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag-søndag: Lukket