​Nyt tag til alle typer bolig

​Et nyt tag kan gøre underværker, ikke kun i forhold til husets udtryk, men også i forhold til husets varmeforbrug. Der opstår i det hele taget en masse muligheder, når du skal have nyt tag.

Jeg kan lægge et nyt tag af betontagsten, eternit, tagpap eller tegl

​Snedkermester Gert Kruse kan tilbyde at lægge nyt tag af betontagsten, eternit, tagpap eller tegl. Jeg kan i samme forbindelse tilbyde efterisolering evt. med træuld, når der alligevel skal arbejdes med taget.

Der opstår med andre ord en masse muligheder, som ikke koster så meget ekstra, når jeg alligevel skal ændre på taget. Jeg kan blandt andet ændre og forbedre huset med hensyn til arkitektur, isolering, dagslys og pladsforhold.

​Du kan vælge at få flere beboelsesrum sammen med et nyt tag

​Et nyt tag giver en oplagt mulighed for at lave beboelse på loftet, især da jeg kan ændre til højt tag, hvis du har lavt eller fladt tag. Det er en praktisk løsning, hvis du mangler børne- eller gæsteværelser, ligesom det er langt billigere at bygge, når du alligevel skal have nyt tag.

Dit nye tag skal som udgangspunkt leve op til de samme isoleringskrav, som man skal ved alt andet nybyggeri. Derfor vil et nyt tag altid føre til, at din isolering bliver bedre.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag, hvis du ringer til Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16 eller skriver til info@gertkruse.dk. Jeg kan i samme forbindelse tale om eventuelle andre ønsker og behov.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og jeg kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Sommersted, Haderslev og Kolding samt mange andre steder.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af:​

Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

Adresseoplysninger

Snedkermester Gert Kruse

Vestermarksvej 3, 6560 Sommersted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk

​CVR: 31986931

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag-søndag: Lukket