Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

​​ +45 22 43 66 16

​Nyt tag til alle typer bolig

​Et nyt tag kan gøre underværker, ikke kun i forhold til husets udtryk, men også i forhold til husets varmeforbrug. Der opstår i det hele taget en masse muligheder, når du skal have nyt tag.

Vi kan lægge et nyt tag af betontagsten, eternit, tagpap eller tegl

​Snedkermester Gert Kruse kan tilbyde at lægge nyt tag af betontagsten, eternit, tagpap eller tegl. Vi kan i samme forbindelse tilbyde dansk træfiber-isolering med træuld, når der alligevel skal arbejdes med taget.

Der opstår med andre ord en masse muligheder, som ikke koster så meget ekstra, når vi alligevel skal ændre på taget. Vi kan blandt andet ændre og forbedre huset med hensyn til arkitektur, isolering, dagslys og pladsforhold.

​Du kan vælge at få flere beboelsesrum sammen med et nyt tag

​Et nyt tag giver en oplagt mulighed for at lave beboelse på loftet, især da vi kan ændre til højt tag, hvis du har lavt eller fladt tag. Det er en praktisk løsning, hvis du mangler børne- eller gæsteværelser, ligesom det er langt billigere at bygge, når du alligevel skal have nyt tag.

Dit nye tag skal som udgangspunkt leve op til de samme isoleringskrav, som man skal ved alt andet nybyggeri. Derfor vil et nyt tag altid føre til, at din isolering bliver bedre.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag, hvis du ringer til Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16 eller skriver til info@gertkruse.dk. Vi kan i samme forbindelse tale om eventuelle andre ønsker og behov.

HVEM ER JEG?

Snedkermester Gert Kruse

CVR: 31986931

KONTAKT OS

​Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk 

FIND VEJ

​Vestermarksvej 3

6560 Sommersted