​Nye gulve til hele din bolig

Smukke gulve skaber smukke hjem, og moderne gulve er typisk nemme at vedligeholde. Trægulve er særligt smukke, fordi hvert bræt er unikt. Derfor kan trægulve løfte enhver stue op til nye højder i stil og æstetik.

Jeg klarer både laminat og træ når jeg lægger dine nye gulve

​Snedkermester Gert Kruse tilbyder at lægge nye gulve for både private og virksomheder. Jeg arbejder med alle typer af gulve, men især med klikgulve, laminatgulve og trægulve. Jeg benytter primært mærker som for eksempel Tarkett, Timberman og Wicanders. Det er alle nogle gode og solide produkter, som kan holde i mange år.

Det er også muligt for mig at renovere ældre trægulve, så de bliver som nye gulve, hvis du ikke ønsker at skifte dem ud, eller hvis det kan betale sig at renovere dem. Jeg tilbyder naturligvis råd og vejledning i forhold til dine muligheder.

Laminatgulve ligner trægulve men skal ikke vedligeholdes

​Hvis du ønsker nye gulve, men ikke ønsker trægulve, så kan du overveje et klikgulv i laminat. Laminatgulve ligner trægulve. De er ganske naturtro, men er lavet af sammenpressede træfibre med et imprægneret mønsterpapir, hvorpå der er lavet en slidstærk overflade.

Laminatgulve kræver med andre ord ingen vedligeholdelse overhovedet. De skal aldrig slibes eller lakeres, men vil ligne nye gulve i mange år. Dertil kommer, at laminatgulve har en væsentlig bedre farve- og lysægthed, end trægulve har.

Du kan kontakte Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16 eller på info@gertkruse.dk, såfremt du ønsker at høre mere om dine muligheder for nye gulve.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og jeg kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Sommersted, Haderslev og Kolding samt mange andre steder.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af:​

Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

Adresseoplysninger

Snedkermester Gert Kruse

Vestermarksvej 3, 6560 Sommersted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk

​CVR: 31986931

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag-søndag: Lukket