Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

​​ +45 22 43 66 16

​Nye gulve til hele din bolig

​Smukke gulve skaber smukke hjem, og moderne gulve er typisk nemme at vedligeholde. Trægulve er særligt smukke, fordi hvert bræt er unikt. Derfor kan trægulve løfte enhver stue op til nye højder i stil og æstetik.

Vi klarer både laminat og træ når vi lægger dine nye gulve

​Snedkermester Gert Kruse tilbyder at lægge nye gulve for både private og virksomheder. Vi arbejder med alle typer af gulve, men især med klikgulve, laminatgulve og trægulve. Vi benytter primært mærker som for eksempel Tarkett, Timberman og Wicanders. Det er alle nogle gode og solide produkter, som kan holde i mange år.

Det er også muligt for os at renovere ældre trægulve, så de bliver som nye gulve, hvis du ikke ønsker at skifte dem ud, eller hvis det kan betale sig at renovere dem. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i forhold til dine muligheder.

​Laminatgulve ligner trægulve men skal ikke vedligeholdes

​Hvis du ønsker nye gulve, men ikke gider at have trægulve, så kan du overveje et klikgulv i laminat. Laminatgulve ligner trægulve. De er ganske naturtro, men er lavet af sammenpressede træfibre med et imprægneret mønsterpapir, hvorpå der er lavet en slidstærk overflade.

Laminatgulve kræver med andre ord ingen vedligeholdelse overhovedet. De skal aldrig slibes eller lakeres, men vil ligne nye gulve i mange år. Dertil kommer, at laminatgulve har en væsentlig bedre farve- og lysægthed, end trægulve har.

Du kan kontakte Snedkermester Gert Kruse i Sommersted på telefon 22 43 66 16 eller på info@gertkruse.dk, såfremt du ønsker at høre mere om dine muligheder for nye gulve.

HVEM ER JEG?

Snedkermester Gert Kruse

CVR: 31986931

KONTAKT OS

​Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk 

FIND VEJ

​Vestermarksvej 3

6560 Sommersted