Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

​​ +45 22 43 66 16

​Snedkerarbejde med sans for detaljen

​Snedkermester Gert Kruse udfører alle former for snedkerarbejde og tømrerarbejde, og kan også løse opgaver som møbelsnedker. Vi kan blandt andet lave specialløsninger i forhold til indbyggede reoler og indbyggede skabe, men det kan også være spiseborde, bogreoler, sofaborde og lignende. Vi fremstiller og renoverer møbler og andre elementer på vores eget værksted i Sommersted.

Alt i snedkerarbejde fra kælder til kvist

​Vi tilbyder at lave alle former for opgaver inden for snedkerarbejde og tømrerarbejde til din bolig. Vi kan lægge et nyt trægulv eller lave et nyt loft. Vi kan også udskifte eller renovere dine vinduer og døre, så de bliver flotte og energivenlige. Der er mange af vores kunder, som ønsker et nyt køkken, eller ønsker nye skabe og reoler i deres badeværelse.

Vi kan desuden tilbyde at udføre større udvendigt snedkerarbejde, hvis du ønsker en ny carport, en god garage eller et praktisk redskabsskur. Det kan også være en lækker terrasse eller en hyggelig udestue, ligesom vi kan lave flotte trapper.

​Vi kan endvidere tilbyde at udføre snedkerarbejde i forhold til tage, tagkonstruktioner, tagkviste, facader og hele tilbygninger, men også i forbindelse med forsikringsskader.

Vi lægger altid vægt på at levere et solidt snedkerarbejde

​Et grundigt og solidt forarbejde er vigtigt for os, hvor vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. På den måde kan jeg skabe et godt grundlag for et smukt og holdbart snedkerarbejde, som du kan holde af i mange år ind i fremtiden.

Kontakt Snedkermester Gert Kruse på telefon 22 43 66 16 eller info@gertkruse.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på snedkerarbejde.

HVEM ER JEG?

Snedkermester Gert Kruse

CVR: 31986931

KONTAKT OS

​Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk 

FIND VEJ

​Vestermarksvej 3

6560 Sommersted