​Snedkerarbejde med sans for detaljen

Snedkermester Gert Kruse udfører alle former for snedkerarbejde og tømrerarbejde, og kan også løse opgaver som møbelsnedker. Jeg kan blandt andet lave specialløsninger i forhold til indbyggede reoler og indbyggede skabe, men det kan også være spiseborde, bogreoler, sofaborde og lignende. Jeg fremstiller og renoverer møbler og andre elementer på vores eget værksted i Sommersted.

Alt i snedkerarbejde fra kælder til kvist

​Jeg tilbyder at lave alle former for opgaver inden for snedkerarbejde og tømrerarbejde til din bolig. Jeg kan lægge et nyt trægulv eller lave et nyt loft. Jeg kan også udskifte eller renovere dine vinduer og døre, så de bliver flotte og energivenlige. Der er mange af Mine kunder, som ønsker et nyt køkken, eller ønsker nye skabe og reoler i deres badeværelse.

Jeg kan desuden tilbyde at udføre større udvendigt snedkerarbejde, hvis du ønsker en ny carport, en god garage eller et praktisk redskabsskur. Det kan også være en lækker terrasse eller en hyggelig udestue, ligesom jeg kan lave flotte trapper.

​Jeg kan endvidere tilbyde at udføre snedkerarbejde i forhold til tage, tagkonstruktioner, tagkviste, facader og hele tilbygninger, men også i forbindelse med forsikringsskader.

Jeg lægger altid vægt på at levere et solidt snedkerarbejde

​Et grundigt og solidt forarbejde er vigtigt for mig, hvor vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. På den måde kan jeg skabe et godt grundlag for et smukt og holdbart snedkerarbejde, som du kan holde af i mange år ind i fremtiden.

Kontakt mig på telefon 22 43 66 16 eller info@gertkruse.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på snedkerarbejde.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og jeg kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Sommersted, Haderslev og Kolding samt mange andre steder.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af:​

Gert Kruse i Sommersted, Syddanmark, DK på Houzz

Adresseoplysninger

Snedkermester Gert Kruse

Vestermarksvej 3, 6560 Sommersted

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 43 66 16

E-mail: info@gertkruse.dk

​CVR: 31986931

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag-søndag: Lukket